970x250_appec2021
L\'Escola d\'Art i Superior de Disseny acull una exposició sobre Leonardo Finotti

Exposicions

L'Escola d'Art i Superior de Disseny acull una exposició sobre Leonardo Finotti

Impremta Pages - banner-180x178Peral_Banner-Bonart_180x180
Després de passar per les ciutats de Girona i Figueres, el proper 20 de gener l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot obrirà al públic l’exposició Leonardo Finotti. Rio de Janeiro en 20 mirades: arquitectura / ciutat / paisatge, que viatja fins a aquesta ciutat de la mà de la Delegació Garrotxa – Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC). 

La mostra, que es podrà visitar fins al 28 de febrer de 2020, és una aproximació a l’arquitectura, la ciutat i el paisatge de Rio de Janeiro, recentment seleccionada com a “Ciutat de l’Arquitectura” per la UNESCO.

Les 19 instantànies que el visitant es trobarà són del fotògraf brasiler Leonardo Finotti, i formen part de la instal·lació i fotollibre homònim “Rio enquadrado”, publicat el 2016. 

L’exposició s’organitza a partir de tres temes principals: la natura, amb la seqüència de vuit fotografies de jardins de Burle Marx; el paisatge urbà de la ciutat, amb tres fotografies; i la relació entre arquitectura i entorn amb set fotografies més d’edificis destacats de Rio. Cada fotografia té valor per ella mateixa, però, a la vegada, la relació entre totes proposa al visitant diferents tipus d’associacions: contrastos, afinitats, comparacions per tema, per escala, per composició, etc. Finalment, una fotografia del passeig marítim de Rio ens situa en un dels espais públics més representatius de la ciutat. 

Et poden
Interessar
...