JP_Bonart-1280x150px-Online-

Convocatòries

Ampliació del termini del Visionat Art Photo Bcn 2020

Ampliació del termini del Visionat Art Photo Bcn 2020
bonart barcelona - 15/01/20

Art Photo Bcn és un festival de fotografia que inclou una sessió de visionats dels que es desprenen una sèrie de premis per donar suport al treball de nous autors i autores i ajudar-los a ampliar les seves xarxes de contacte de cara a fer créixer la seva proposta. El nostre objectiu és donar a conèixer i refermar la feina de fotògrafs emergents, tant professionals com amateurs, sense tenir en compte la seva trajectòria anterior. Es tindrà en compte exclusivament el projecte presentat per poder donar igualtat de condicions a tots els aspirants als visionats sense tenir en compte formació o activitats prèvies. Donem suport al treball dels creadors de el futur i servim d'aparador per als seus projectes presents.

La convocatòria per a fotògrafs dels visionats està oberta per a projectes finalitzats i en procés. De el 15 de novembre de 2019 a el 25 de gener de 2020 s'obre la convocatòria per rebre els projectes que passaran pel comitè de selecció.

Comitè de selecció: Gonzalo Cop, Moritz Neumuller, Pedro Torres, Jesús Micó, Marta Dahó, Simona Rota, Miren Pastor, Pablo Lerma i Isabel Lázaro.

Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1La-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90