FCC-Segell-banner4
Convocatòria per la segona edició del Premi Internacional a la Innovació Cultural

Notícies

Convocatòria per la segona edició del Premi Internacional a la Innovació Cultural

bonart barcelona - 30/09/16
220317_Verdu_Bonart-180x180Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
El CCCB obre la convocatòria per la segona edició del Premi Internacional a la Innovació Cultural, que vol premiar projectes que ofereixin solucions imaginatives i eficaces a un dels problemes globals més importants del segle XXI.

Està obert a projectes culturals innovadors de sensibilització respecte al canvi climàtic. Les propostes han de conscienciar la societat i fomentar el compromís i la responsabilitat ambiental. Està pensat perquè la proposta guanyadora es pugui desenvolupar en el marc de l’exposició Després de la fi del món prevista per a l’octubre del 2017.

Si el projecte ho requereix, se li cedirà un espai a l’Estació Beta, un espai-laboratori annex a les sales d’exposició del Centre.Està dotat amb 20.000 euros per al desenvolupament de la proposta premiada.Està obert a projectes que s’emmarquin en la tercera cultura (propostes que explorin vincles entre art, ciència, humanitats i tecnologia), l’educació (formats divulgatius i pedagògics que cerquin la implicació d’educadors, infants, joves i famílies) o la innovació ciutadana (noves eines, plataformes i programes de participació i disseny col·lectiu de propostes de transformació social).

El projecte guanyador formarà part de l'exposició Després de la fi del món (octubre 2017).

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68