banner-elscatala-817x88px
Jordi Casañas a l\'Hotel Eurostars BCN Design 5 *

Exposicions

Jordi Casañas a l'Hotel Eurostars BCN Design 5 *

bonart barcelona - 30/09/16
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
El fotògraf Jordi Casañas presenta una selecció de la seva obra a l'Hotel Eurostars BCN Design 5 * de Barcelona. La mostra, formada per imatges de la vida diària a la ciutat, s'inaugura el 6 d'octubre a les 19 h. a l'hotel i estarà oberta al públic fins al 30 de novembre.

Jordi Casañas no prepara ni retoca les seves fotografies. Dispara en el moment decisiu en què l'atzar fa acte de presència en l'enquadrament. El resultat són escenes urbanes els protagonistes es troben en situacions singulars, com la d'un quiosquer "devorat" pels seus revistes.
"Les meves fotografies sorgeixen d'una idea preconcebuda transformada en accidentalitat. Són imatges conceptualment premeditades però formalment atzaroses -explica Casañas-. Busco el que Roland Barthes deia el punctum: un detall, una cosa que converteix íntima, que ens sorprengui a través d'una presència inoportuna, que ens inquieti, però que sobretot ens permeti reflexionar a partir d'un suggeriment. "

La capacitat d'observació de l'artista li permet captar les paradoxes i situacions absurdes que se succeeixen al seu voltant. Aquestes qualitats el converteixen en un exemple de Street photography, el corrent d'aquest art que retrata la vida de les ciutats.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-