banner-elscatala-817x88px
Imatges icòniques de Jordi Borràs sobre el Procés al Centre Cultural Miramar

Exposicions

Imatges icòniques de Jordi Borràs sobre el Procés al Centre Cultural Miramar

Baner_Esteva_Bonart_360x356Baner_Subirachs_Bonart_360x356
El fotoperiodista Jordi Borràs estrena al Centre Cultural Miramar de Sitges l’exposició fotogràfica El dia que vam dir prou sobre la reacció ciutadana a la sentència del Procés.

La mostra que es podrà visitar fins el dia 1 de març de 2020, és inèdita i exhibeix per primera vegada una seixantena d’imatges icòniques, realitzades per Borràs els mesos d’octubre i novembre de l’any passat, i que testimonien els fets més representatius de la tardor del 2019. La majoria de fotografies que es poden veure són testimoni de les mobilitzacions que van tenir lloc arreu de Catalunya i especialment a Barcelona. L’exposició ofereix un recorregut cronològic des que el 14 d’octubre del 2019 es va publicar la sentència del judici de l’1-O. 

El regidor de Cultura, Xavier Salmerón, ha explicat que “aquesta és la segona exposició que inaugurem aquest 2020 i em fa especial il·lusió perquè reivindica noves expressions artístiques que volem impulsar al Centre Cultural Miramar. Volem tocar tots els àmbits i la fotografia n’és un. Dins d’aquesta disciplina artística hi ha diferents gèneres fotogràfics com el fotoperiodisme”. Segons Xavier Salmerón, amb l’exposició El dia que vam dir prou de Jordi Borràs “es vol reivindicar el fotoperiodisme i el valor d’aquesta professió que immortalitza i retrata moments històrics”. Per al regidor “aquesta magnífica exposició posa en valor bones fotografies que permeten al públic endinsar-se en l’ambient de l’octubre i del novembre de l’any passat”. 
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner