M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT
Mireia Sallarès rep el Premi Ciutat de Barcelona d’Arts Visuals

Notícies

Mireia Sallarès rep el Premi Ciutat de Barcelona d’Arts Visuals

Nial nou-180x178Peral_Banner-Bonart_180x180
Kao malo vode na dlanu (“Com una mica d’aigua al palmell de la mà”), de Mireia Sallarès, és un assaig polièdric sobre l’amor, una temptativa d’aproximació i investigació a aquest concepte per revelar-ne també el seu poder subversiu.  Es tracta d’un projecte desenvolupat a Sèrbia entre 2015 i 2018 que forma part de la seva Trilogia dels conceptes deixalla, entre els quals, a banda de l’amor, també hi ha veritat i treball.

El jurat, format per Rafel G.Bianchi, Àlex Mitrani, Joana Roda, Txuma Sánchez i Clàudia Rius ha acordat per unanimitat atorgar-li el premi d’arts visuals “per haver dut a terme una investigació pluridisciplinar que posa I’accent en els afectes com a forma de reflexionar i defensar un activisme sobre les relacions interpersonals i de poder”.

L’Ajuntament de Barcelona ha fet públics avui els guanyadors dels Premis Ciutat de Barcelona 2019 que es divideixen en 19 categories diferents. L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el Tinent d’Alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat de l’Ajuntament, Joan Subirats, presidiran la cerimònia de lliurament dels premis que tindrà lloc al Saló de Cent el dimarts 11 de febrer de 2020.

Entre els altres premiats hi ha també betevé, per la cobertura de les protestes postsentència; els arquitectes del CEM Turó de la Peira, per la qualitat de l’equipament, i l’associació Carabutsí, per preservar la memòria gitana en perspectiva de gènere.

A la imatge, l'artista Mireia Sallarès (Font: viquipèdia).

Et poden
Interessar
...