FCC-Segell-banner4
Exposició dels dibuixos de Carmen García Moya al Museu d\'Albacete

Exposicions

Exposició dels dibuixos de Carmen García Moya al Museu d'Albacete

BONART-180x180-Cervells180x180
Fins el 16 de febrer de 2020, el Museu d'Albacete acull els dibuixos de l'artista Carmen García Moya, uns dibuixos de dues èpoques entre les quals hi ha quaranta anys (1979-2019).

En le més recent, de 2011 a 2019, s'inclouen dibuixos amb grafit sobre paper i, ocasionalment, detalls de color. Són obres realistes de format mitjà, que sorgeixen no tant del motiu com de la percepció i el coneixement que té l'autora del tema o del personatge.

Carmen  García Moya s'ha situat en el camí de la millor pintura espanyola, que té a Velázquez com a gran referent. El segon grup de dibuixos es remunta a finals de la dècada dels setanta, moment en el qual Espanya s'obre al món no només en la seva organització política i social, sinó que emergeixen noves figures en l'art i la cultura.  

A la imatge, el dibuix "Calle de la Plaza, Villarobledo (Albacete). Grafit sobre paper.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura