banner-elscatala-817x88px
El Mies van der Rohe s’activa com a plataforma pública

Exposicions

El Mies van der Rohe s’activa com a plataforma pública

bonart barcelona - 04/02/20
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Baner_StellaRahola_Bonart_360x356

Aquest 2020 el Pavelló Mies van der Rohe s’activa més que mai com a plataformapública per dissoldre les fronteres entre la recerca arquitectònica i les arts, impulsant la divulgació de l'arquitectura en col·laboració amb una xarxa extensa i variada d'entitats i persones.


El programa 2020 acosta i genera sinèrgies entre el món acadèmic, la producció artística i la cultura arquitectònica de les ciutats i els territoris. També s’acosta més que mai al gran públic incorporant com a novetat destacada els 12 diumenges primers de mes com a jornades de portes obertes que es sumen a les ja establertes i es proposa arribar als 100.000 visitants anuals.


El programa d’ intervencions al Pavelló actua com a manera de mantenir interpretacions actives del Pavelló, enguany presenta les propostes de Mario Pasqualotto (Festival Llum Barcelona), Katarzyna Karkowiak (Sónar Mies) i Laercio Redondo (Barcelona Gallery Weekend).


Del programa 2020 destaquen les accions i performances fruit de les col·laboracions acadèmiques i la recerca arquitectònica Beatiful Failures amb Stella Rahola i Roger Paez (Elisava), P!DF de Prem Krishnamurthy (Eina) i dues col·laboracions més una amb Luke Olsen.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura