Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

La mostra ‘Calder-Picasso’ rep gairebé 100.000 visitants

La mostra ‘Calder-Picasso’ rep gairebé 100.000 visitants
bonart màlaga - 04/02/20

Des del passat 24 de setembre i fins diumenge passat 2 de febrer, un total de 96.024 persones han visitat al Museu Picasso Màlaga l'exposició Calder-Picasso, en què a través de més de cent obres d'art s'ha abordat una connexió clau i específica entre els dos creadors: la seva exploració de l'buit, o de l'absència d'espai. Calder-Picassoha estat molt ben rebuda per la crítica especialitzada, tant en mitjans nacionals com internacionals. Organitzada en col·laboració amb la Calder Foundation, New York i la Fundació Almiñé i Bernard Ruiz-Picasso per l'Art (FABA), i coproduïda pel Museu Picasso Màlaga i el Musée national Picasso-Paris, l'exposició va estar patrocinada per Fundació Unicaja i va comptar amb la col·laboració de Erco.

Al voltant d'aquesta mostra la pinacoteca ha desenvolupat, com és habitual, un ampli programa educatiu i cultural mitjançant conferències, tallers, visites i, també en aquesta ocasió, dansa contemporània. A més, la primera edició de la publicació Calder-Picassose va esgotar, pel que va ser necessari fer una segona edició que encara pot adquirir a la llibreria de la pinacoteca.

Properament Genealogies de l'art, o la història de l'art com a art visual, concebuda i organitzada pel Museu Picasso Màlaga i la Fundació Joan March, serà la propera exposició del Museu Picasso Màlaga i abordarà les formes d'explicar visualment la història de l'art, és a dir, la representació esquemàtica d'aquesta història mitjançant imatges i / o paraules, davant el clàssic i prevalent mètode acadèmic d'extensos textos. Dos-cents vuitanta autors i artistes relacionats amb el pensament visual estaran reunits en aquesta mostra que presenta des d'arbres genealògics de del segle XVIII fins diagrames virtuals d'internet, oferint als el visitant una àmplia selecció iconogràfica que complementa el discurs tradicional de la història de l’art.

Impremta Pages - banner-180x178GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90