FCC-Segell-banner4
La pintura dels germans Moscardó a la Galeria L\'Arcada

Exposicions

La pintura dels germans Moscardó a la Galeria L'Arcada

Impremta Pages - banner-180x178La-Galeria-201602-recurs
Del 21 de febrer al 19 de març de 2020, la galeria L'Arcada de Blanes acull l'exposició Moscardo's, una mostra de la pintura dels germans Moscardó.

Amb la seva obra torna la vitalitat, la gent, el compartir moments, la festa , la Mediterrània, els cafès, l'estiu…. Quadres aturats en una il·lusió.

Amb el traç segur d'uns experts dibuixants, Josep i Ramon Moscardó, les obres expliquen histories dels nostres dies en espais que ens conviden a somiar. Es fàcil deixar-se atrapar per la pintura d'aquests dos germans que amb tècnica magistral combinen acrílics i olis per oferir-nos una obra multidisciplinària moderna i actual.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner