FCC-Segell-banner4
Intercanvi cultural Costa Brava-Poblenou a Chez Chefo

Notícies

Intercanvi cultural Costa Brava-Poblenou a Chez Chefo

2Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-catbanner-elscatala-180x180px


Del 6 de març al 3 d'abril de 2020, Chez Chefo (carrer Badajoz, 56) acull una interesant iniciativa d’intercanvi artístic s’inaugura el 3 de març de 2020 al Poble Nou de Barcelona. Un grup de pintors i escultors amb arrels a Sant Feliu de Guíxols exposarà la seva obra a Chez Chefo en col·laboració amb el grup Estesia, molt relacionat amb aquesta galeria, que aplega artistes de la mateixes disciplines.


En total 9 artistes relacionats amb la galeria La Nau Blau de Sant Feliu portaran la seva obra a Barcelona compartint l’espai amb 2 del grup Estesia. 


Aquesta mostra tindrà la seva tornada l’any vinent a Sant Feliu de Guíxols en l’espai de la Nau Blau, aleshores amb presència majoritària d’artistes integrants d’Estesia. Aquest intercanvi vol mostrar, a part de la diversitat d’estils i obres exposades, la voluntat de cooperació entre artistes i galeries d’orígens i trajectòries diverses.


A Chez Chefo, fins el 3 d’abril de 2020 es podran veure escultures i pintures d’Antoine Chueco, Narcís Comadira, Marzo-Mart, Ana Maria Gutiérrez, Andrea Pajares, Joaquim Pijoan, Carles Piqueras, Mónica Reche, Claudio Rojas, Queralt Ruscalleda i Xavier Ruscalleda. Un conjunt definit com un intercanvi amistós d’artistes, estils, formes i tècniques.


Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Fons_d'Art_Banner_2022