FCC-Segell-banner4

Exposicions

“Flaix 2042”, 25 anys de Flaix FM en una exposició al Palau Robert

bonart barcelona - 26/06/17
180x180Baner_OscarTusquets_Bonart_360x356_v2
FLaix FM, primera radiofórmula catalana dedicada exclusivament a la música dance, repassa el passat, reflexiona sobre el present i pensa en el futur a l’exposició Flaix 2042, que es presenta al Palau Robert per commemorar el 25è aniversari de l’emissora.

L’exposició, que es pot visitar del 27 de juny al 19 d’octubre, és una producció de Flaix FM, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de Cellnex Telecom, Hewlett Packard, Omen by HP i Ben Q. Els comissaris són Rosa Pera i Ricard Robles (SONAR), amb aportacions d’experts com el Prof. Brian Subirana de l’Institut Tecnològic de Massachussets (MIT).

Flaix FM, creada el 1992, ha fet d’altaveu de tendències emergents i de motor de la indústria vinculada a la música electrònica, el lleure i l’entreteniment. I ha aconseguit un ressò important amb un llenguatge propi. L’emissora ha crescut en audiència i territori, i la segueixen més de 300.000 persones diàriament.

Quatre estudis de disseny barcelonins, Opisso Studio, Alex Posada (MID), Pimpampum i Onionlab, col·laboren en el projecte amb quatre instal·lacions, que mostren les diferents etapes, passat, present i futur de la trajectòria de Flaix FM.

Al voltant de l’exposició Fflaix 2042 també hi ha prevista tota una sèrie d’activitats com ara conferències, debats i tallers, que s’han programat paral·lelament durant els 4 mesos de l’exposició, al Palau Robert.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura