FCC-Segell-banner4
Els vestigis de Feli Franch a l\'Hotel Eurostars

Exposicions

Els vestigis de Feli Franch a l'Hotel Eurostars

bonart alacant - 11/07/17
Banner-CMW-180x180px_v1-esp180x180
L'Hotel Eurostars Lucentum 4 *, avinguda Alfons X el Savi 11 d'Alacant, acull de l'11 de juliol al 29 de setembre de 2017 l'exposició Rastres i Empremtes, de Feli Franch. La mostra és el resultat de la introspecció personal de l'artista, que revela les emocions de la seva experiència vital.  L'artista alacantina combina tècniques de gravat i pictòriques per estimular la mirada poètica de l'espectador.

Rastres i Empremtes crea una sèrie de figures i jocs cromàtics capaços de traslladar-nos a temps somiats o viscuts, donant curs al nostre món intern i reflexiu a través de la nostra interpretació subjectiva. "Es tracta d'una proposta en la qual, com el seu títol indica, es mostren diferents tipus de petjades, jugant amb el concepte d'absències i presències; i perseguint l'efecte de desgast de la imatge a través de la manipulació de les textures. Tot això està tractat amb un llenguatge subtil i delicat, amb un caràcter simbòlic i una estètica molt poètica ", explica Feli Franch.

Les emocions i la memòria són fonamentals en l'obra de Feli Franch, que parlen del pas del temps, dels llaços que es van creant, es transformen i desapareixen. Amb el seu treball, l'artista vol "aprofundir en els nivells de lectura de l'obra d'art, per anar més enllà de la mera contemplació, pretenent estimular en l'espectador algun tipus d'inquietud a través dels signes i taques que construeixen la imatge" .

Para això se serveix de tècniques de gravat com l'aiguafort, l'carborundum o l'aiguatinta; que combina amb altres mitjans gràfics i pictòrics com l'oli, l'acrílic o l'aquarel·la. D'aquesta manera les seves obres adquireixen més expressivitat.

L'exposició de Feli Franch, inaugurada a l'Hotel Eurostars Lucentum 4 *, s'emmarca en una decidida aposta de Grup Hotusa per oferir, a través de la seva cadena, tots els recursos possibles com a mitjà de suport, coneixement i difusió de la cultura i el art. Com a part d'aquest compromís, Eurostars Hotels realitza exposicions des de l'any 2004, que sota el projecte Eurostars Exposicions acull de forma regular exhibicions de les obres d'artistes locals o residents a les ciutats en què s'ubiquen els hotels.

L'objectiu fonamental d'aquesta iniciativa no és només el d'oferir un plus d'experiència als seus clients, sinó també servir de plataforma de promoció i comercialització d'artistes emergents. Es tracta, en definitiva, d'una perfecta barreja de divulgació i vincle amb l'entorn local que, projectada tant a nivell nacional com internacional, representa una oportunitat única per a la difusió del moviment artístic-cultural de cada ciutat.

A la imatge, obra de  Feli Franch.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner