FCC-Segell-banner4
La vida estiuenca de Louis Lambert arriba a Delimbo Gallery

Exposicions

La vida estiuenca de Louis Lambert arriba a Delimbo Gallery

bonart sevilla - 11/07/17
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021thumbnail_BANNER BONART (2)
Delimbo Gallery, carrer Pérez Galdós 1 de Sevilla, presenta a partir del 29 de juny i fins al 30 de setembre Beach Life, una nova exposició, signada pel reconegut artista Louis Lambert. Nascut a Lille, França el 1978, Louis Lambert és un artista que treballa amb amb materials tan dispars com el ciment, el paper maixé, la ceràmica oriental o el fang situant-se en un terreny intermedi entre les belles arts, les arts aplicades i l'artesania. Gràcies al reconeixement internacional de la seva obra, el Francès ha recorregut mig món , treballant en l'espai públic en llocs com Londres, Dakar, Vietnam, Atlanta, Moscow, Sarajevo, Kíev ... i vivint en ciutats com Madrid o Tenerife, lloc on ha establert recentment la seva residència així com l'espai on s'inspira l'exposició .

Naturalment, aquest canvi de Madrid a la vida a l'illa, també ha provocat un canvi en el mètode de Lambert. Si a Madrid pintava, com ell mateix diu, per explicar històries o parlar de política, a Tenerife la proximitat a la natura ha fet que l'artista se centri més en l'observació de la realitat que l'envolta, posant en valor la quotidianitat.

Sobre el seu treball, el crític especialitzat en street art, i comissari d'art urbà per a la Tate Modern, Rafael Schacter, ha dit que "Beach Life (Vida de platja), la segona exposició individual de Lambert en Delimbo, mostra aquesta soltesa i aquesta vitalitat de forma precisa, la seva imaginació desfermada, les seves passions desfermades. Centrada en la que és la seva llar des de fa cinc anys, l'illa volcànica de Tenerife, l'exposició és una oda a aquesta illa paradisíaca, a la mar, a les muntanyes, als habitants de l'illa amb la qual ja està vinculat permanentment. "

D'entre les obres de Louis, podem destacar les instal·lacions que va realitzar a l'espai públic a Londres, convidat per la Tate Modern dins el projecte Long week-end Project, el mural de mosaic de rajoles que va realitzar a Hanoi, Vietnam, o el mural de dimensions impossibles que va realitzar a Atlanta, convidat pel festival Living Walls.

A la imatge, obres de Louis Lambert a la mostra "Beach Life".

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura