banner-elscatala-817x88px
El Museu de Montserrat, tema monogràfic de la revista bonart n. 190

Notícies

El Museu de Montserrat, tema monogràfic de la revista bonart n. 190

bonart girona - 28/05/20
banner-elscatala-180x180pxBanner300x300
Museu de Montserrat, abans, ara i després, es el tema del monogràfic de la revista bonart n. 190 (maig, juny i juliol) que ja ha sortit a la venda.
El número 190 de bonart presenta, també, un reportatge sobre l'adéu d'Arnau Puig, última veu de Dau al Set que ens va deixar el passat mes de març. El número inclou el darrer article que va escriure Arnau Puig per a bonart, revista en la que col·laborava des del seu primer número.
El número 190 de bonart inclou reportatges sobre Conèixer els primers artistes en el Museu d'Arqueologia de Catalunya, Pere Llobera a La Capella, la moda i el textil, un nou art als museus?, la nova etapa de la Biennal d'Art contemporani Català amb Canals Galeria d'Art i Bonart Cultural; el Museu de la Terrissa de Quart; Medina Campeny i la Sagrada Família i Anna Maluquer, nova directora de la fundació Palau de Caldes d'Estrac. Natàlia Lloreta entrevista a NadiaArroyo, directora de l'àrea de cultura de la fundación Mapfre. Bonart compta amb articles d'opinió de Ricard Planas, Daniel Giralt-Miracle, Montse Badia, David G. Torres, Pilar Parcerisas, Vicenç Altaió, Luis Antonio de Villena, Xavier Barral i Altet, Mercè Alsina, Natàlia Lloreta, Jordi Bosch, Gisela Chillida, Aina Mercader, Núria F. Rius i Toni Ribas Tur, així com les seccions del Setè Art, Biblioteca Venustas, Mercat de l'Art, Art i Dret i Art i Música.
Les exposicions més destacades del territori són analitzades per Núria F. Rius, Fina Duran, Conxita Oliver, Natàlia Chocarro, Albert Mercadé, Jordi Garrido, Pilar Parcerisas, Cristna Ribot, Ramon Casalé Soler, Eudald Camps, Raquel Medina, Anna Carreras, Aina Mercader, Mercè Vila Rigat, Lluïsa Sala, Mercè Alsina, Natàlia Lloreta, Carles Toribio i Beatriz Garcia Moreno.
El número 190 de Bonart també recull les notícies que han destacat en l'àmbit artístic als països de parla catalana, així com reportatges sobre que Carles Guerra deixa la direcció de la fundació Tàpies; l'exposició Jugar amb foc al Museu de la Vida Rural; 50 anys de la donació d'obres de Picasso a la ciutat de Barcelona; la Fundació Vila Casas ha inaugurat seu expositiva a Vila-seca i Antoni Llena i Chus Roig, guardonats en els premis GAC.

A la imatge, escultura de Joan Rebull al vestíbul del Museu de Montserrat.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021