0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Exposicions

"Llenguatges en paper 8" a la Galeria Fernando Pradilla

\
bonart madrid - 13/12/17
Galeria Fernando Pradilla inaugura el 14 de desembre l'exposició col·lectiva Llenguatges en papel 8, un projecte que subratlla la diversitat dels repertoris creatius d'aquest material que, més enllà de la seva funció com a suport de la intervenció artística, ha aconseguit el estatusde subjecte expressiu amb personalitat pròpia en la pràctica artística contemporània.
Les obres aquí reunides de més d'una veintenade artistes espanyols i llatinoamericans reflecteixen la potencialitat d'aquest mitjà per recrear, amb els codis de la contemporaneïtat, dissemblants propostes, marcades per la singularitat dels seus autors.
Per primera vegada intervenen en aquest proyectodos artistes de reconeguda i dilatada trajectòria: Carlos León (Ceuta, 1948) i Fernando Sinaga (Zarragoza, 1951), recentment incorporats a la nòmina d'artistes representadospor la galeria. Tots dos creadors troben en aquest suport un mitjà eficaç per a l'experimentació formal i tècnica, introduint el polièster en els treballs de León o el cartró i paper d'estrassa oliat en els de Sinaga.
Impremta Pages - banner-180x178La-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88