970x250_appec2021

Biblioteca

La Casa Irla presenta el llibre 'Trencar el silenci' de Mireia Boya

bonart Sant Feliu de Guíxols - 30/06/20
La Casa Irla presenta el llibre \'Trencar el silenci\' de Mireia Boya
Baner_Fontcuberta_Bonart_360x356pxAAFF-Banner-Bonart-180x178px-A-land-is-a-land
El dia 11 de juliol a les 19 h. la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols acull la presentació del llibre Trencar el silenci de Mireia Boya.
Mireia Boya trenca el silenci amb un llibre que ens fa reflexionar i ens emociona. I ho fa obrint-nos el cor i compartint les seves impressions més íntimes sobre el seu pas pel Parlament i pel Secretariat Nacional de la CUP-CC, el dolor per no haver pogut estar més amb la mare en els seus darrers moments, les actituds masclistes patides en primera persona, l'organització del referèndum i la repressió i les seves conseqüències o el valor de la solidaritat i la sonoritat.
Per a una dona, incorporar-se a la política és un repte doblement exigent. Per això, l'autora mira a la cara aquest món salvatge, masculinitzat, i li demana una transformació. Un canvi en femení, en què l'autocrítica, la comprensió i l'empatia són les úniques eines per tirar endavant, per fer-la més humana, per despatriarcalitzar-la. Un homenatge a les dones del referèndum i a totes les que ens han precedit en la lluita feminista, però també un crit a la vida i al futur per empoderar les noies que vindran.
Perquè si les dones hi som, seguirem teixint un futur amb els fils roig i lila dels drets socials i el feminisme. La llavor està plantada, només cal seguir regant-la.

Et poden
Interessar
...

Banner 817x68 CAT