FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Escriure quadres, pintar poesies" de Joanpere Massana reobre fins el 6 de setembre

bonart lleida - 01/07/20
180x180Eude, generic
La sala d’exposicions La Gòtika acull, des del 24 de juny i fins al 6 de setembre, la mostra "Escriure quadres, pintar poesies", comissariada pel crític d'art Antoni Jové. Presenta una selecció d'obres de gran format de l'artista Joanpere Massana, que inclou les sèries "El llibre de l'aire”, "El llibre de la pell" i la darrera "El llibre de les flors", presentada a Colònia i que ha itinerant per fires d'art contemporani internacionals com Karlsruhe o Los Ángeles.

Es tracta de teles de grans formats (200x200, 180x360), papers de gran format i dues instal·lacions per tal d'establir un diàleg on el fil conductor és la poètica en la pintura: "les seves obres són una resposta a la fragilitat de la vida, a la nostra transitorietat física, mental i espiritual, són la captació i el testimoni d'allò efímer i volàtil", comenta el comissari Antoni Jové.

Moltes de les obres han estat importades de col·leccions privades d'Alemanya, Suissa, Itàlia i França. L'exposició compta amb una col·laboració especial entre l'Institut d'Estudis Ilerdencs i el Centre d'Art La Panera i compta amb els suports i esponsoritzacions de  la Fundació Lluís Bassat, la galeria Anquins de Reus, 100 Kubik Gallery de Colonia, Ares Contemporani de Lugano ( Suïssa ), la Col.lecció Antoni Gegonch-Viladegut, restaurant Lo Ponts, Departament de Cultura de la Generalitat, Ajuntament de Ponts, Ajuntament de Lleida i Diputació de Lleida.

A la imatge, vista general de La Gòtika amb l'exposició de Joanpere Massana. 

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells