FCC-Segell-banner4
Comença la Setmana dels Rahola amb l’obertura de l’exposició fotogràfica

Notícies

Comença la Setmana dels Rahola amb l’obertura de l’exposició fotogràfica

bonart girona - 12/02/18
2Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-catbanner-elscatala-180x180px
El dia 12 de febrer comença la Setmana dels Rahola, amb l’obertura de l’exposició fotogràfica «Disset mirades a dotze mesos» a la Biblioteca Pública Carles Rahola, que es podrà visitar fins al 10 de març.

Gràcies a l’exposició es podran veure les fotografies presentades a la vuitena edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local. Disset autors mostren alguns dels fets destacats de l’any 2016, i també permeten descobrir moments que podrien haver-se perdut en el dia a dia si no fos perquè un fotoperiodista va fixar-s’hi. La força de les fotos transmeten emocions, evoquen sensacions i fan reflexionar.

Dia Mundial de la Ràdio
El dia 13 de febrer, a les 8 del vespre, en la celebració del Dia Mundial de la Ràdio es farà una taula rodona sobre esport i ràdio que comptarà amb Sara Giménez i Xevi Masachs, periodistes esportius; Josep M. Baixauli, cap de premsa del Girona FC; i Pere Puig, director esportiu de l’spar Cytilift Girona. Aquesta és la primera vegada que el Dia Mundial de la Ràdio s’emmarca dins la Setmana dels Rahola. L’acte tindrà lloc al centre cultural Can Gruart de Vilablareix, i s’ha organitzat en col·laboració amb els Amics de la Unesco i Ràdio Vilablareix, que el retransmetrà en directe.

VI Setmana dels Rahola
La VI Setmana dels Rahola s’allargarà fins al 22 de febrer i entre els seus protagonistes hi ha Víctor Amela, Justo Molinero, Patricia Plaja i Mònica Planas. També hi partipen Òscar Broc, Xavier Jubierre, Jordi Balló, Anna Pérez Pagès, Pep Prieto, Xavier Ramon i Fermí Santamaria. Aquests professionals de la comunicació participaran en diverses taules rodones i converses obertes al públic en general per ajudar a fomentar la reflexió sobre el paper dels mitjans de comunicació en la societat actual.

La Setmana dels Rahola està organitzada per la Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament Girona, la Universitat de Girona i la biblioteca pública Carles Rahola, i es clourà amb el lliurament dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local, el 22 de febrer a l’Auditori. Els guardons estan coorganitzats per la Diputació de Girona i la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

El hashtag oficial de la Setmana i dels Premis és #Rahola18, i la web, www.premiscarlesrahola.cat

Foto Jordi Ribot.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura