FCC-Segell-banner4
53a edició de Casa Decor

Certàmens

53a edició de Casa Decor

bonart madrid - 12/02/18
banner web TA22_bonart_180x180thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
La gran cita del món de la decoració a Espanya està a punt d'obrir les seves portes. Des del dia 15 de febrer fins al 25 de març, els amants de l'art i de la decoració podran gaudir de les propostes que els millors interioristes espanyols han creat a l'emblemàtic edifici que l'organització de Casa Decor ha seleccionat per a aquesta 53a edició, situat en el madrileny barri de Chamberí.

Més de 3.000 m2 en els quals 67 decoradors i arquitectes han treballat durant més de 2 mesos per mostrar amb els seus treballs les tendències més avantguardistes en el món de la decoració i l'interiorisme.

La present edició de Casa Decor coincideix a més amb ARCOmadrid, la fira de l'art modern, de manera que la presència d'obres d'art tindrà un pes especial a les propostes dels interioristes de Casa Decor.

Pictoclub, l'original galeria online estatal d'art a mida, estarà present amb quatre obres exclusives, específicament dissenyades per a Casa Decor, i exposades en els espais de quatre dels més rellevants interioristes: Miguel Muñoz, Marta Zarzalejos, Adriana Nicolau i l'estudi Ele Room 62 (Inma Recio i Silvia Trigueros), que han triat una obra personalitzada de Pictoclub per a cada un dels seus espais.

A la imatge, Mona presentada per Pictoclub.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-