canal-mnactec-1280-150

Notícies

Piramidón presenta un cicle de conferències sobre processos fotogràfics

Piramidón presenta un cicle de conferències sobre processos fotogràfics
bonart barcelona - 10/03/18
Piramidón, Centre d'Art Contemporani de Barcelona presenta un cicle de tres conferències sobre processos fotogràfics del segle XIX, el qual constarà d'una conferència mensual durant els mesos de març, abril i maig. La primera d'elles, "El Retrat. El col·lodió humit" tindrà lloc el 17 de març i anirà a càrrec de María de los Santos García Felguera, professora titular d'Història de l'art i de la fotografia a la UPF. A més a més Kati RIquelme, fotògrafa i artista resident a Piramidón realitzarà una demostració de fotografia amb col·lodió humit. Pròximes conferències: 14 d'abril - Química i fotografia, processos argèntics.
 Demostració teòric pràctica a càrrec de Jesús Joglar, doctor en Química per la Universitat d'Oviedo i professor titular de Química orgànica a la Universitat de Barcelona. 5 de maig - Restauració i conservació de suports fotogràfics.
Xerrada demostració a càrrec d'Esther Llorca, conservadora i restauradora de béns culturals. Es prega confirmar assistència a l'adreça info@piramidon.com o per telèfon al 93 278 07 68.
Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1Nial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1