DP_Bonart-1280x150px

Notícies

Segona edició de Quart Cultura Secreta

Segona edició de Quart Cultura Secreta
bonart quart - 10/03/18
El diumenge 11 de març tindrà lloc el segon espectacle de Quart Cultura Secreta, una iniciativa del poble de Quart que proposa experiències culturals amb un matís especial: el públic no sap quin espectacle veurà ni tampoc a quin lloc insòlit de Quart es farà.
Després de l'èxit de la primera proposta, que va tenir lloc el 4 de febrer a Can Marcó amb el cantautor britànic Ryan O'Reilly (vídeo), en aquesta ocasió hem programat dues funcions: a les 5 i a les 7 de la tarda.
Podem avançar que es combinaran dues expressions artístiques diferents. L'espectacle serà realment únic ja que els artistes que hi participaran no es coneixien abans de la proposta de participar a Quart Cultura Secreta. Pel que fa al públic, assistiran un centenar de persones, repartides entre les dues funcions. Les places es van esgotar fa deu dies.
El punt de trobada ser el pavelló esportiu de Quart. Un cop allà, els assistents rebran les indicacions per adreçar-se a l'espai on tindrà lloc l'actuació.
La comunicació amb les persones interessades en aquesta iniciativa cultural es fa, principalment, a través d'una llista de difusió de WhatsApp (663 708 150) i a través de xarxes socials (@culturasecreta a Facebook, Twitter i Instagram).
Foto Viridiana Morandini.
 
canal-mnactec-180-180Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

DP_Bonart-1280x150px