0524-banner-bonart-CarlesPiqueras-1280x107px

Notícies

Eudald Camps i l'artista Anna Bahí faran un col·loqui sobre el retrat i l'autopercepció

bonart sant joan de les abadesses - 02/11/21
L’Espai Art l’Abadia ha estat exposant ‘Retrat auto retrat’, de la banyolina Anna Bahí des de principis d’agost, i s’acomiadarà el pròxim dissabte 6 de novembre, a les 18 h, amb el col·loqui “Poètiques de l’autoretrat” entre la mateixa artista i el crític d'art Eudald Camps, que tractaran el concepte de retrat i l’autopercepció.

 

 

Anna Bahí
Anna Bahí (Banyoles, 1972) va estudiar fotografia aplicada al disseny gràfic amb l’artista-fotògraf Manel Esclusa a l'escola Eina de Barcelona. L’any 1997 va continuar la seva formació a l’Istituto Europeo di Design de Milà, des d’on va participar en exposicions col·lectives a Milà, Torí i a la fira del moble de Colònia (Alemanya). Després d'aquesta etapa va començar a participar en diferents mostres fotogràfiques a Barcelona i a Girona, així com a Itàlia i fires a Marbella i Buenos Aires. Va formar part de la programació 2017 d'exposicions temporals de la Fundació Vila Casas, i juntament amb el músic Xavier de Palau, va presentar també a l’Auditori del Palau Solterra, un projecte conjunt de fotografia i música Silentium. Darrerament ha fet  col·laboracions artístiques amb fotografia, vídeos musicals, així com nous projectes fotogràfics i activitats didàctiques.

 

Eudald Camps
Eudald Camps (Ripoll, 1976) és Llicenciat en Filosofia i en Història de l'Art, és crític d'art del Diari de Girona des de 1999 i comissari independent. Ha col·laborat en diferents mitjans de premsa especialitzada en art contemporani, també en ràdio (COM Ràdio i Catalunya Ràdio) i RTVE (La 2), o en  revistes com Papers d’Art de la Fundació Espais d'Art Contemporani de Girona, La Revista de Girona, la revista d’art i filosofia Outer Horizons, la revista cultural Contagi, i la revista Bonart. Ha estat membre assessor del CONCA entre els anys 2010 i 2011.

 

 


 

 

Impremta Pages - banner-180x178thumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

Banner_MaquinesdelTemps_970x250