FCC-Segell-banner4
David Ribas exposa “Pintura i paper” al Centre Cultural Església Vella 

Exposicions

David Ribas exposa “Pintura i paper” al Centre Cultural Església Vella 

bonart mont-roig del camp - 06/08/20
GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
Dissabte 8 d’agost de 2020, a les 8 del vespre, s’inaugura l’exposició “Pintura i paper”, de David Ribas, al Centre Cultural Església Vella, de Mont-roig del Camp (Baix Camp). La mostra, organitzada pel Centre d’Estudis Mont-rogencs, recull una selecció del treball de David Ribas; especialment, obra recent sobre paper. La presentació anirà a càrrec de Joan Ramon Reverté Maydeu, titellaire i agitador cultural.

La pintura de Ribas (Barcelona, 1957) es caracteritza per l’ús del color i les formes simples, que creen espais i dialoguen. Són reflex de les seves impressions de viatges, especialment de les que provenen de restes arqueològiques, plànols de ciutats, plantes d’edificis i grafits. És membre fundador del col·lectiu d’artistes mediterranis Ras-El-Hanut (1994), i de l’associació Riudebitlles Territori d’Art (2016). Ha exposat en mostres individuals i col·lectives en diferents ciutats d’Europa, el Japó i el Marroc.

El Centre d’Estudis Mont-rogencs és una entitat cultural, fundada el 2006, que té com a objectius promoure l’estudi i la investigació local, divulgar treballs de recerca, fer conèixer el territori i el patrimoni mont-rogenc, i vetllar per la seva conservació, així com fomentar la cultura en un sentit ampli.

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88