FCC-Segell-banner4
El jurat dels Premis Ciutat de Palma 2021

Notícies

El jurat dels Premis Ciutat de Palma 2021

bonart palma - 06/08/20
2Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-catthumbnail_arranzbravo. general 04-2014
Un total de 36 persones de diferents perfils, generacions, tendències i especialitats integraran el jurat dels Premis Ciutat de Palma 2021, que en la pròxima edició compten amb una dotació econòmica total de 94.000 euros.

El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, ha agraït a totes les persones que aquests dies han acceptat formar part del jurat que atorga els Ciutat de Palma i ha convidat a tothom a presentar obres. "Els membres del jurat reuneixen de diferents perfils, generacions i tendències, cosa que enriquirà molt el debat i la selecció dels premiats. Esperem que la participació s'incrementi, ja que aquest any tota la tramitació es fa de manera telemàtica i sense cap mena de cost pels participants", ha dit.
El jurat, que ha estat designat pel Consell Municipal de la Cultura, està integrat pels següents membres:
Premi Ciutat de Palma de Còmic (10.000 euros): els autors Guillem March, Nívola Uyà Martín i Pau Rodríguez Jiménez-Bravo
Premi Ciutat de Palma d'Investigació (6.000 euros): Magdalena Gelabert Miró, Gemma Carbó Ribugent i Reis Fontanals i Jaumà
Premi Ciutat de Palma d'Arts Escèniques (6.000 euros): Alba Flor Salas (en representació de l'AAAPIB), Aina de Cos-Estrada Salom, en representació de l'ADIB i José Carlos Martel Bayod (Teatre Lliure).
Premi Ciutat de Palma Bonet de Sant Pere de Música (6.000 euros): Miquela Lladó i Vidal, Verónica Rodríguez Brassó (Auditori de Barcelona) i Antoni Vaquer Grimalt.
Premi Ciutat de Palma d'Audiovisuals (10.000 euros): Maria Sebastian Sebastián, Miguel Eek Quesada, Jaume Fiol Montserrat.
Premi Ciutat de Palma Llorenç Villalonga de Novel·la: (26.000 euros): Joan Pons Bover, Llúcia Ramis Laloux, Helena Tur Planells, Victoria Parra Moyà i Jesús Revelles Esquirol
Premi Ciutat de Palma Joan Alcover de Poesia (12.000 euros): Pau Sanchís i Ferrer, Llús Servera Sitjar , Raquel Casas Agustí, Analisa Marí Pegrum i Antoni Xumet Rosselló.
Premi Ciutat de Palma Miquel dels Sants Oliver de Periodisme (3.000 euros): Ferran Aguiló Sureda, Jaume Oliver Ripoll, Maitane Moreno Oroz i Margalida Solivellas Lladó.
Premi Ciutat de Palma de Patrimoni Gastronòmic (3.000 euros): Antoni Contreras Mas, Andoni Sarriegui Perelló i Marga Coll Martorell.
Premi Ciutat de Palma Antoni Gelabert d'Arts Visuals (10.000 euros): Aimar Pérez Galí, Raquel Sánchez-Friera, Maria Jesús Gómez Fuster, David Gutiérrez Torres i Rosa Lleó Ortín.

Enguany els Premis Ciutat de Palma sumen les noves categories de Periodisme i Patrimoni gastronòmic. Les obres poden presentar fins al 16 d'octubre a les 23.59 hores.
Per tal de facilitar la presentació així com la feina del jurat enguany, a excepció dels premis d'Investigació i del premi de Patrimoni Gastronòmic, totes les obres es poden presentar a través de la plataforma especialitzada mundoarti.

Et poden
Interessar
...

817x68