Banner-Eggleston-1280x150px_v1-cat

Notícies

DKV presenta el projecte "Boscos saludables"

DKV presenta el projecte \
bonart saragossa - 17/03/18
En les últimes dècades ha sorgit una creixent investigació sobre els beneficis físics, psicològics i socials que el contacte amb espais naturals genera en la nostra salut i benestar.

L'estudi "Banys de bosc, una proposta de salut", elaborat per l'Observatori de Salut i Medi Ambient de l'Institut DKV de la Vida Saludable, en col·laboració amb l'Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal) revela que els espais verds disminueixen els nivells d'estrès, ansietat, insomni i estat depressiu, alhora que redueixen l'obesitat, la diabetis i la pressió arterial, ajuden a prevenir determinades malalties no transmissibles i milloren el sistema immunitari.

El dia 19 de març de 10.30 a 12 h. a la Sala Multiusos, torre DKV de Saragossa tindrà lloc la presentació del projecte que s'iniciarà amb la introducció a càrrec de Josep Santacreu, CEO de DKV. Tot seguit, presentació del projecte Natura Saludable, per Marta Pahissa, responsable de desenvolupament de Projectes de Medi Ambient d'Assegurances Generals de DKV. Nova investigació de salut i medi ambient - vídeo Carme de Keijzer, epidemiòloga ambiental i investigadora d'ISGlobal. Principals resultats de l'Observatori "Banys de bosc: una proposta de salut" per Marta Pahissa i Álex Fernández, periodista ambiental i autor de la publicació.
180x180-catImpremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...