BONART-817x68px-Màscara

Notícies

La situació actual del Museu d'Art Contemporani de Vigo (Marco), un polvorí

bonart vigo - 17/03/18
Baner_Claramunt_Bonart_360x356thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
L'assemblea cívica Marco, Así Non, es va veure obligada a realitzar una roda de premsa a l'entrada del saló d'actes del Marco, ja que el director-gerent els va impedir l'entrada. Els integrants de l'assemblea constituïda per protestar pel desmantellament del Museu d'Art Contemporani de Vigo ha presentat més de 500 signatures que se sumen a les 7.000 recollides pels amics del Marco, d'artistes, comissaris i col·leccionistes, que han fet un crit d'alerta sobre les conseqüències d'una actitud del govern local disposat a obrir un museu contra els artistes i a la seva mida.

El regidor de cultura de Vigo, Cayetano Rodríguez va contestar al comunitat que "el model del Marco ja està esgotat".

El Museu d'Art Contemporani (Marco) de Vigo, espai que va aconseguir un gran prestigi per les seves propostes, després de 15 anys d'activitat està immers en un gran debat. L'Ajuntament reobrirà l'abril amb una programació elaborada per l'ajuntament, el propietari del Marco, però ho farà amb un projecte molt diferent de l'objectiu fundacional del projecte.

Han signat un document en contra del desmantellament del Marco artistes tan qualificats de Joan Fontcuberta, Jordi Teixidor, Rafael Canogar, Juan Genovés, Luis Gordillo, Vicky Civera, Soledad Sevilla, Susana Solano o Chema Madoz.

Et poden
Interessar
...