FCC-Segell-banner4
Elara Elvira, nova intervenció \

Notícies

Elara Elvira, nova intervenció "collage" de textures-Projecte 12 + 1 d'art urbà

bonart sant feliu de llobregat - 17/03/18
Baner_Viladot_Bonart_360x356220317_Verdu_Bonart-180x180
Elara Elvira (Vigo 1984), va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona. Va viure a Berlín i a Nantes (França). Durant aquests anys a l'estranger va participar en residències artístiques, exposicions, intervencions educatives i altres projectes relacionats amb la producció artística i el treball en col·lectius culturals.
Actualment treballa a Sant Feliu de Llobregat (Barcelona), on ha establert juntament amb altres artistes, un centre de producció artística anomenat FURRR Studio.

"Sense títol" per al 12 + 1
Prenent com a referència les formes existents en la Naturalesa, Elara Elvira va crear aquesta composició en la qual les formes orgàniques i els colors plans es combinen amb patrons i estampats per crear un collage de textures.

El projecte 12 + 1
12 + 1 és una proposta de l'associació Kaligrafics en col·laboració amb Contorn Urbà en Sant Feliu de Llobregat: 12 artistes, 12 mesos, 1 mur de 10m x 3m, una intervenció artística cada mes i una exposició en acabar l'any, amb una obra única creada per cada artista.
12 + 1 crea una galeria d'art a cel obert que es transforma cada mes. Una visió original que qüestiona també la manera d'exposar l'art urbà i el lloc d'aquestes creacions a la ciutat. El projecte compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68