Edició internacional
Català Espanyol Francès English Euskera Portuguès
Bonart

punt de venda

newsletter

subscriure's

DIARI

Portada

Exposicions

Notícies

Opinió

Convocatòries

REVISTA

GESTORA

CONSULTORA

EDITORA

PRODUCTORA

ACCIONS

QUI SOM


punt de venda

newsletter

subscriure's

Edició internacional
Català Espanyol Francès English Euskera Portuguès

Portada

Exposicions

Notícies

Opinió

Convocatòries

REVISTA

CONSULTORA

EDITORA

PRODUCTORA

ACCIONS

QUI SOM

punt de venda

newsletter

subscriure's

Jaume Fàbrega

1a edició de la Càpsula d\'Art Emergent de Bescanó 2022
Certàmens / Bescanó
1A EDICIÓ DE LA CÀPSULA D'ART EMERGENT DE BESCANÓ 2022
bonart
Jaume Fàbrega presenta el llibre \'La cuina de la Costa Brava i el Pirineu de Girona\'
Notícies / Palamós
JAUME FÀBREGA PRESENTA EL LLIBRE 'LA CUINA DE LA COSTA BRAVA I EL PIRINEU DE GIRONA'
bonart
Presentació llibreria Ulyssus: \
Biblioteca / Girona
PRESENTACIÓ LLIBRERIA ULYSSUS: "L'ODISSEA CULINÀRIA"
Anna Carreras i Aubets
Emili Armengol presenta \
Exposicions / Girona
EMILI ARMENGOL PRESENTA "NEDANT PEL CALL" A L'ESPAI DELS AMICS DEL MD'A
bonart
\
Biblioteca / Cadaqués
"LA CUINA MODERNISTA" DE JAUME FÀBREGA A LA SOCIETAT L'AMISTAT
bonart
Jaume Fàbrega reivindica en un llibre el modernisme com l’edat d’or de la cuina catalana
Biblioteca / Barcelona
JAUME FÀBREGA REIVINDICA EN UN LLIBRE EL MODERNISME COM L’EDAT D’OR DE LA CUINA CATALANA
bonart
Presentació del llibre \
Notícies / Banyoles
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "LA CUINA DEL 1714" A LA FUNDACIÓ LLUÍS COROMINA
bonart
Presentació de \
Biblioteca / Banyoles
PRESENTACIÓ DE "LA CUINA DEL 1714" DE JAUME FÀBREGA A L'ESPAI EAT ART
bonart
<<< >>>

Mostrant 1 a 8 de 10 resultats

1 2
GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88
Avís legal Privacitat Política de cookies Publicitat

Diari digital d'art

BONART CULTURAL
bonart@bonart.cat
C/ Enric Claudi Girbal i Nadal, 9 · 17003 Girona
C/ Mallorca, 305 · 08026 Barcelona
C/ Orfila 3, 2º Izda, 28010 Madrid