BannerFCC_Bonart
Jorge Pedraza exposa un art de contrastos a l\'hotel Eurostars

Exposicions

Jorge Pedraza exposa un art de contrastos a l'hotel Eurostars

bonart toledo - 30/04/18
Eude, genericNial nou-180x178
L'Hotel Eurostars Toledo 4 *, passeig de Sant Eugeni s/n de Toledo, presenta del 4 de maig al 31 d'agost de 2018, l'exposició Variacions, de l'artista asturià Jorge Pedraza. Es tracta d'una mostra fruit de l'experimentació i la fusió de diversos conceptes antitètics: caos i ordre, fluir i raonar, intuïció i raó.

Variacions és una selecció dels últims cinc anys de treball de Jorge Pedraza, en la qual es percep l'evolució de la pintura formalista a l'informalisme més actual. Amb ella, l'artista transmet harmonia, energia i ritme, que fan que l'espectador gaudeixi contemplant l'obra.

"Actualment m'interessa la pintura abstracta. Color, forma, expressió, matèria. Tot allò que és implícit a la pintura més pura. Els temes són secundaris per a mi ", explica Jorge Pedraza. Llicenciat en Belles Arts per la Universitat Complutense de Madrid, Jorge Pedraza (Gijón, 1962) va començar a exposar a la fi dels anys 80 i la seva obra, que va partir de la pinzellada impressionista i figurativa, es va anar fent amb el temps expressionista i constructiva fins arribar gairebé a l'abstracció.

Moltes de les seves exposicions han tingut lloc a la madrilenya galeria Alfama; també a la Casa de Vacas del parc del Retiro de Madrid i en nombroses ciutats espanyoles i internacionals. La seva obra, guardonada amb diferents premis com el del Paular, Vila de Riaza o Parc del Bon Retiro, figura en col·leccions importants com la de Telefònica, Fundació Wellington o Museu d'Art Contemporani de Jaén.

L'exposició de Jorge Pedraza, inaugurada a l'Hotel Eurostars Toledo 4 *, s'emmarca en una decidida aposta de Grup Hotusa per oferir, a través de la seva cadena, tots els recursos possibles com a mitjà de suport, coneixement i difusió de la cultura i el art. Com a part d'aquest compromís, Eurostars Hotels realitza exposicions des de l'any 2004, que sota el projecte Eurostars Exposicions acull de forma regular exhibicions de les obres d'artistes locals o residents a les ciutats en què s'ubiquen els hotels.

L'objectiu fonamental d'aquesta iniciativa no és només el d'oferir un plus d'experiència als seus clients, sinó també servir de plataforma de promoció i comercialització d'artistes emergents. Es tracta, en definitiva, d'una perfecta barreja de divulgació i vincle amb l'entorn local que, projectada tant a nivell nacional com internacional, representa una oportunitat única per a la difusió del moviment artístic-cultural de cada ciutat.

A la imatge, obra de Jorge Pedraza.

Et poden
Interessar
...