BannerFCC_Bonart
Blanes continua donant a conèixer nous artistes emergents

Exposicions

Blanes continua donant a conèixer nous artistes emergents

bonart blanes - 05/05/18
La-Galeria-201602-recursBonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)
S'ha inaugurat a l'emblemàtica Casa Saladrigas de Blanes una de les exposicions que any rere any consolida la seva vocació de ser un trampolí, una oportunitat de donar a conèixer nous artistes emergents. Es tracta de l'exposició Joves Talents V.6 que, com el seu nom ja indica, arriba a la sisena edició contagiada per la vitalitat dels seus integrants: diferents visions en il·lustració i pintura desenvolupades a través de diverses tècniques.

Són Carlota Mollet, Brenda Caballero, Eduard Kyrga i M. Àngels Maresma, quatre joves de Blanes, Ucraïna i Barcelona, relacionats amb Blanes per haver-hi nascut, haver-hi passat llargues estades, o bé ser l'actual lloc d'acollida després que s'hi va arribar de molt lluny. Com és habitual, les visions de l'art que aporten els quatre creadors, no deixaran indiferent a ningú.

L'exposició Joves Talents V.6 es podrà visitar a Casa Saladrigas fins al 26 de maig els matins de dimarts a dissabte de 10 a 13 h, i a les tardes de dijous a dissabte de 17 a 20 h. L'acte inaugural el va encapçalar el tinent d'alcalde de Joventut i Educació, Blai Vinaixa, acompanyat de regidors i regidores de l'Ajuntament de Blanes, així com d'una nombrosa presència de familiars i amics dels principals protagonistes de la vetllada: els quatre joves artistes.

Et poden
Interessar
...