FCC-Segell-banner4
\

Notícies

"T de Teresa", protagonista de la presentació del n. 182 de Bonart a la Fundació Tàpies

bonart barcelona - 07/05/18
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
El dia 14 de maig a les 18,30 h. tindrà lloc a la Fundació Antoni Tàpies de Barcelona la presentació del n. 182 de la revista Bonart. L'esdeveniment tindrà com a protagonista l'exposició Antoni Tàpies. T de Teresa. En el número 182 de Bonart, el crític d'art, Arnau Puig, que fou un dels fundadors del moviment Dau al Set i que va conèixer molt de prop Antoni Tàpies i Teresa Barba, parlarà amb Ricard Planas, editor de Bonart, del rol que va tenir la dona de Tàpies en la trajectòria de l'artista.

L'acte, que serà presentat pel periodista Josep Puigbó, començarà amb un record a la presidenta honorífica del Gremi de Galeries de Catalunya, Dolors Junyent que va morir recentment en un accident de trànsit.

La presentació del número 182 de Bonart estarà acompanyada de la projecció d'un vídeo amb la trajectoria de Dolors Junyent, així com un altre realitzat per Carlus Camps i que recull l'opinió de diferents col·laboradores de Bonart sobre la relació Antoni Tàpies-Teresa Barba. També es projectarà un vídeo que recull la història dels 18 anys de la revista i, especialment, el contingut del número 182 que inclou, als habituals articles d'opinió, la crítica d'Arnau Puig sobre l'exposició T de Teresa, un ampli reportatge sobre l'art electrònic i la col·lecció Beep, la sortida a l'estranger dels galeristes de casa nostra,, els aniversaris del Museu Frederic Marès, la restauració de Ciència i caritat de Picasso, les activitats de la Barcelona Paper Gallery, l'any Guinovart i una entrevista amb Miquel Barceló que ha fet realitat el somni de Josep Palau i Fabre, exposant a la fundació de Caldes d'Estrac.

A la imatge, detall d'una obra de l'exposició T de Teresa.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura