FCC-Segell-banner4
La Nit dels Museus a Vilanova i la Geltrú

Notícies

La Nit dels Museus a Vilanova i la Geltrú

bonart vilanova i la geltrú - 09/05/18
Baner_Viladot_Bonart_360x356Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
Una nit, sis museus per visitar'és el lema proposat per a gaudir en els diferents àmbits patrimonials durant la vesprada del dissabte 19 de maig a la capital del Garraf.
Enguany també es compta amb la participació de cinc escoles de dansa de la ciutat: Flow Center - Estudi d'arts escèniques, el Centre Gimnàstic Vilanova, l'Estudi de Dansa Rosa Mari González i Carme Gatell, l'escola de dansa Dance it i l'escola de Ball Teresa Carulla que oferiran petites actuacions , performance en els espais dels museus.
Com ja és habitual les escoles de música 'Escola Municipal - Conservatori de Música Mestre Montserrat, l'Escola de Música Freqüències i Musicàrea Escola de Música, hi aporten el seu art filharmònic a la Nit dels Museus, la Latin Band de l'Escola Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat, dirigida per Joan Pere Molina, durà a terme un concert inaugural a les 18.30 h a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer.
El Museu del Ferrocarril de Catalunya, la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, El CIRMAC (Masia Cabanyes), el Museu Romàntic Can Papiol, el centre d'art contemporani La Sala i l'Espai Far, amb els museus del Mar de Vilanova i la Geltrú i el de Curiositats Marineres Roig Toqués són actius culturals als quals cal sumar el jaciment arqueològic d'Adarró amb restes del barri dels artesans de la ciutat ibera (Cossetània, Subur?) i les ruïnes de la vila romana que l'any passat va ser oberta a les visites del públic.
#nitmuseusvng i #DIM2018 són els hastags per participar en el concurs de fotografia via d'Instagram, també s'ha programat el concurs infantil "Descobreix els secrets de la Nit dels Museus", amb un tríptic dissenyat enguany pels alumnes de l'Escola Municipal d'Art i Disseny; a més del concurs general, adreçat a tots els públics però pensat sobretot per al públic adult que haurà de visitar els sis museus durant tot el cap de setmana i recollir els segelles estampats en el full volant (Flyer).
Dels premis en destaquen els abonaments per al festival VIDA i les experiències amb caiac oferts per Estació Nautica (ES) i Cota Zero. Tota la informació està disponible en aquest dossier. La programació també es podrà consultar a les webs dels respectius centres i a les xarxes socials. La Nit dels Museus de Vilanova i la Geltrú és gratuïta, enguany es comptarà amb una zona de Foodtracks (camionetes de menjar ambulant) en l'àmbit del Museu del Ferrocarril de Catalunya que recentment ha reformat la façana i les instal·lacions de recepció.
Juanitas Vilanova Beach Sports Festival, Arc Gestió Cultural, l'Auditori Eduard Toldrà, el Cicle Gaudí, l'Scaparium Vilanova Room Scape, el Pitch & Putt Portal del Roc, el Frankfurt Geniessen, l'Smöoy, i el Gremi d'Hosteleria de Vilanova i la Geltrú són empreses i entitats que col·laboren en aquesta festa que vol apropar la cultura i el patrimoni a tota la ciutadania en la qual l'any passat van participar més de vuit mil persones.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021