FCC-Segell-banner4
El Museu de la Terrissa inaugura \'Mirades a través\' d\'Eulàlia Oliver

Exposicions

El Museu de la Terrissa inaugura 'Mirades a través' d'Eulàlia Oliver

bonart quart - 21/09/20
Impremta Pages - banner-180x178Nial nou-180x178
El Museu de la Terrissa de Quart acollirà del 26 de setembre fins al 8 de novembre, la mostra de ceràmica Mirades a Través. "Tot es mou, tot canvia, res no és segur, tot penja d'un fil " de l'Eulàlia Oliver Manen. L'acte tindrà lloc a les 19 h
Eulàlia Oliver ha escrit sobre l'exposició: "Quan et poses a pensar des de zero el que acabarà sent un conjunt d'obres que seran mostrades en una exposició, van fent-se presents, conscient o inconscientment, les experiències que has anat acumulant i ho fan potser amb més força les del passat pròxim.
Des de fa ja molt temps, la porcellana és la meva matèria de treball. Ara he cercat una mirada diferent de l'habitual, aprofitant dues de les seves característiques que sempre m'han fascinat: el seu color blanc pur i la seva translucidesa. La llum travessant la porcellana fa que el seu blanc pur i fred, esdevingui menys blanc i es torni càlid. Formes abans poc visibles prenen ara protagonisme. La repetició d'elements que tenen una base comuna, "sempre el mateix, sempre diferent", componen les obres que es presenten en aquesta exposició."

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021