FCC-Segell-banner4
La Fundació Vila Casas celebra el XXè aniversari

Notícies

La Fundació Vila Casas celebra el XXè aniversari

bonart barcelona - 23/09/20
Impremta Pages - banner-180x178Nial nou-180x178
El mes d’octubre la Fundació Vila Casas celebra vint anys des de la creació del projecte artístic Art 2000 amb l'obertura de dues noves exposicions al Museu Can Framis i la presentació de quatre publicacions.

El projecte Art 2000 va néixer per definir els objectius del vessant artístic de la Fundació Vila Casas, entre els quals destaquen dues vies essencials: la promoció dels artistes contemporanis i la recuperació de trajectòries artístiques.

Aquest aniversari aglutina dues exposicions - Càpsules de confinament: art i pandèmia a Catalunya, amb la participació de 100 artistes, i El cor oceànic de les coses de Jordi Martoranno, premi de Pintura Fundació Vila Casas 2019 -, la publicació de tres catàlegs de la col·lecció Fundació Vila Casas - pintura, escultura i fotografia - i un llibre sobre la història de la Fundació titulat Tot girant fulls d’un àlbum, escrit per Glòria Bosch i Mir.

En un context condicionat per la pandèmia i el protocol sanitari que se’n deriva, la fundació vol celebrar l’aniversari oferint jornada de portes obertes al Museu Can Framis el dimarts 6 i dimecres 7 d’octubre, tot coincidint amb l’obertura de les dues noves exposicions.

A la imatge, Can Framis, un dels espais expositius de la Fundació Vila Casas.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura