Banner-Eggleston-1280x150px_v1-cat

Exposicions

Robert Walser inspira els artistes de La Casa Amarilla

Robert Walser inspira els artistes de La Casa Amarilla
bonart saragossa - 04/06/18
La Galeria Llibreria La Casa Amarilla, Passeig de Sagasta 72 de Saragossa, presenta a partir del 5 de juny, la mostra col·lectiva Del natural, on participen els artistes: Almalé i Bondía, Iñaki Bergera, Nacho Bolea, Joana Cera, Jorge Fuembuena, Louisa Holecz, Fernando Martín Godoy, Vicky Méndiz, José Noguero, Benjamí Palencia i Lina Vila.

L'obra de l'escriptor Robert Walser va inspirar el projecte El passeig. Així, esdevenim passejants privilegiats de Saragossa, motivats pel desig de conèixer-la millor i atendre, des de l'anàlisi i la reflexió, a la potencialitat de l'urbà. El projecte va incloure l'edició de dos quaderns que recullen les intervencions d'artistes i professionals en els més diversos àmbits que van participar en el programa.

Del natural dóna títol a l'última exposició de la temporada a La Casa Amarilla. Una cita W. G. Sebald, admirador de Walser, la mirada poètica i crítica compartim. Tot es vessa en les obres presents en aquest projecte, travessat per un desig de geografies que busca fixar les esquerdes.

A la imatge, Iñaki Bergera, "Standstill Architecture", 2018.
GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180Nial nou-180x178

Et poden
Interessar
...