Expo Josep Coll 2022 baner
L\'Hospital Clínic i la Fundació Vila Casas impulsen la Clínic Summer School

Notícies

L'Hospital Clínic i la Fundació Vila Casas impulsen la Clínic Summer School

bonart barcelona - 04/06/18
BONART_BANNER-POSTECTURA-180X180banner-elscatala-180x180px
El dia 4 de juny, s'ha presentat la primera edició de la Clínic Summer School que se celebrarà del 2 al 12 de juliol sota el títol 'Ciència i Cultura'. L'acte de presentació s'ha fet a la seu de la Fundació Vila Casas, en el marc de la signatura d'un conveni de col·laboració entre ambdues entitats.

A l'acte hi han assistit, el director general de l'Hospital Clínic, Josep Maria Campistol, el director del programa d'atenció a la Cronicitat, Joan Escarrabill, el director d'Aula Clínic, Xavier Solé, el president de la Fundació Vila Casas, Antoni Vila Casas, el director general de la FVC, Joan Torras, i el secretari del patronat de la FVC, Ricardo Rodriguez. Amb aquesta iniciativa, s'impulsa la primera edició de la Clínic Summer School que ha estat organitzada per l'Hospital Clínic de Barcelona, la Universitat de Barcelona, la Fundació Vila Casas, el Futbol Club Barcelona-Innovation Hub i Aula Clínic.

Durant 8 dies s'han organitzat diverses taules rodones i conferències sota el lema 'Ciència i Cultura'. La primera Clínic Summer School està oberta a tothom i les inscripcions ja estan obertes. Diverses instal·lacions de l'Hospital Clínic i de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona acolliran les diverses activitats de la Clínic Summer School.

Els continguts que s'abordaran els diferents dies que durarà la Clínic Summer School són:
• 2 de juliol – 'La tecnologia i les cures'
• 3 de juliol – 'Innovació tecnològica i processos'
• 4 de juliol – 'Innovació emocional'
• 5 de juliol – 'Resistència als antibiòtics'
• 9-10 i 11 de juliol – 'X-periència dels pacients'
• 11-12 de juliol – 'Falsos mites sobre hàbits saludables'

Amb l'impuls del Clínic Summer School l'Hospital Clínic reforça la seva voluntat per acostar el coneixement de la salut a la ciutadania. Un impuls que rep el suport i el compromís de la Fundació Vila Casas, una institució que des dels seus orígens fundacionals s'ha lliurat al coneixement de la ciència i l'art. La formació farmacèutica d'Antoni Vila Casas i la seva passió per l'art, han fet possible la configuració d'una ars combinatòria que enllaça la ciència i l'art.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura