BannerFCC_Bonart
Antonio López prepara l\'onzè Taller de Pintura Mestres de la figuració

Notícies

Antonio López prepara l'onzè Taller de Pintura Mestres de la figuració

bonart pamplona - 12/06/18
Baner_SantiMoix_Bonart_180x180Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)
El Mercat de l'Eixample de Pamplona va rebre l'11 de juny la visita d'Antonio López que, com és tradició, ha acudit per comprar els productes que utilitzarà a l'onzè Taller de Pintura Mestres de la figuració que imparteix al Museu fins al 15 de juny.

Acompanyat del també pintor Juan José Aquerreta, l'artista a recorregut diferents llocs per adquirir fruites i verdures de temporada, pots de conserves, ous, flors i fins ossos de pernil que serviran per als bodegons que els alumnes van a pintar al taller. "Busquem colors, formes i combinacions, elements que contrastin i es complementin. No es pot posar qualsevol cosa ", ha explicat López al costat d'un dels llocs.

Així mateix, ha assenyalat que sent "una gran alegria de tornar al taller, en el qual hi ha algun repetidors". En aquesta onzena edició hi participen 25 alumnes que, a primera hora del matí, han pogut conèixer l'artista i començar a pintar a una model que ha posat per a ells. "Són persones avançades en la pintura, de diferents procedències i edat. Hi ha gent que està estudiant Belles Arts i també persones que volen reprendre-al cap dels anys, en companyia d'altres pintors. Cada any són persones diferents i jo també ho sóc ".

Et poden
Interessar
...