FCC-Segell-banner4
La Fundació Vila Casas presenta la programació dels Espais Volart

Exposicions

La Fundació Vila Casas presenta la programació dels Espais Volart

bonart barcelona - 12/06/18
banner-elscatala-180x180pxBaner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
La Fundació Vila Casas presenta el 14 de juny als Espais Volart les noves exposicions que es podran visitar fins al 22 de juliol de 2018

La primera, una mostra individual de l’artista Joan-Pere Viladecans (Barcelona, 1948) titulada “Una mirada interior. Una mirada interior?” celebra el cinquantè aniversari de la primera exposició de Viladecans a Barcelona, l’any 1967. Després d’una dilatada trajectòria expositiva per gran part del territori nacional i internacional, Viladecans celebra aquests anys dedicat al món del l’art amb una proposta que relaciona, confronta i posa en diàleg els límits establerts entre la ciència, el pensament i l’art.

La segona, dedicada al pintor Gregori Iglesias (les Borges Blanques, 1966) i a la fotògrafa Sabela Eiriz (Lugo, 1991), posa en diàleg dos creadors procedents de diferents disciplines que caminen de costat en aquesta mostra titulada “Sobre los mismos pasos” que ens convida a la reflexió a través del viatge i d’allò que està permanentment en trànsit i es configura a mesura que avança el procés creatiu. L’exposició combina el món de les emocions i les sensacions amb la mirada atenta i documental d’alguns dels drames humans més tràgics de la història contemporània. La intenció és fugir del temps històric per a parlar d’emocions universals utilitzant la pintura de Gregori Iglesias i la fotografia de Sabela Eiriz com a canal emotiu que ens evoqui la inevitable solitud.

Finalment, Itiner’Art, és la presentació del programa d’exposicions itinerants que la Fundació Vila Casas organitza, promou i desenvolupa per tot el territori català amb l’objectiu de promocionar i divulgar el treball dels artistes contemporanis catalans que, independentment de la disciplina en la qual s’expressen o la tendència artística a la qual pertanyen, dibuixen un heterodox teixit calidoscòpic de les arts plàstiques d’avui. En aquesta petita exposició, presentem una selecció d’obres de quatre de les més de vint exposicions que, des del 2015, itineren per tot el territori català. Fins al 22 de juliol es podrà veure una versió reduïda de les següents mostres: Frank Horvat amb “Homenatge a Catalunya”, Jordi Belver i Daniel Giralt-Miracle amb “Mirada i gest. 50 artistes”, Baldo Pié amb “Des del balcó del meu silenci” i, finalment, “Un altre món”.

A la imatge, detall d'Una mirada interior. Una mirada exterior de Joan-Pere Viladecans.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]