818x68-Bonart-IA

Exposicions

Jordi Costa i 3mb Matèria es fusionen a l'hotel Eurostars Grand Marina 5 * GL

Jordi Costa i 3mb Matèria es fusionen a l\'hotel Eurostars Grand Marina 5 * GL
bonart barcelona - 13/06/18
L'Hotel Eurostars Grand Marina 5 *, Moll de Barcelona s/n al World Trade Center, presenta del 14 de juny al 5 d'agost l'exposició de Jordi Costa i 3MB Matèria.

Els artistes barregen pintura i escultura en una sèrie d'obres que combinen sensacions. La mostra consta de 8 pintura de Jordi costa carregades de força i significat poètic que donen peu a 22 intimistes escultures del grup 3mb Matèria que representen el final d'unes eines abandonades a les que el temps els ha dotat d'un nou ús.

L'obra de Jordi Costa és el resultat de la seva experiència vital, i els diferents cicles relaten diferents etapes de la seva vida, amb moments per al sofriment i també per a la felicitat, o perquè no, per la passió.

Com diu Mireia Pont Vilardell en l'article "Amagar-se de tot, a vegades", Jordi Costa és un artista autodidacta, amb capacitats clares creatives; Costa ha realitzat experimentació seu leit motiv. El seu objectiu sempre ha estat parlar dels sentiments en primera persona, aconseguint una gran honestedat i autenticitat. Estan sortint de les profunditats, amb una forta càrrega emocional.

El dramatisme i potència de Jordi Costa contrasta amb el conjunt d'antics utillatges reciclats i convertits en autèntiques obres d'art de la mà del grup d'escultors de 3mb matèria que recreen el flux d'una llarga vida de treball.

L'objectiu d'3mb en cada obra és conservar l'essència de cada peça respectant l'esperit per al qual van ser creades. El resultat és un retrobament amb un món ancestral transformat en una cosa nova i actual que té com a objectiu dignificar tota una vida de treball que roman com a testimoni en cada obra que creen.

L'exposició de Jordi Costa i 3mb Matèria, inaugurada a l'hotel Eurostars Grand Marina 5 * GL, s'emmarca en una decidida aposta de Grup Hotusa per oferir, a través de la seva cadena, tots els recursos possibles com a mitjà de suport, coneixement i difusió de la cultura i l'art. Com a part d'aquest compromís, Eurostars Hotels realitza exposicions des de l'any 2004, que sota el projecte Eurostars Exposicions acull de forma regular exhibicions de les obres d'artistes locals o residents a les ciutats en què s'ubiquen els hotels.

L'objectiu fonamental d'aquesta iniciativa no és només el d'oferir un plus d'experiència als seus clients, sinó també servir de plataforma de promoció i comercialització d'artistes emergents. Es tracta, en definitiva, d'una perfecta barreja de divulgació i vincle amb l'entorn local que, projectada tant a nivell nacional com internacional, representa una oportunitat única per a la difusió del moviment artístic-cultural de cada ciutat.

A la imatge, obra de Jordi Costa i 3mb Matèria.
WhatsApp Image 2023-11-22 at 12.40.18Banner-Eggleston-180x180px_v1-cat

Et poden
Interessar
...