Expo Josep Coll 2022 baner
\

Exposicions

"Når himmelen klarner" a CCA Andratx

bonart andratx - 26/06/18
Baner_Esteva_Bonart_360x356LOGO BIENNAL 2022_Mesa de trabajo 1
CCA Andratx inaugura el 28 de juny l'exposició l'exposició Når himmelen klarner presentant als artistes noruecs Kenneth Alme (1981), Llauri Blytt (1981), Lina Vesteix Grønli (1976), Halvor Ronning (1984) i Camilla Steinum (1986).


L'exposició que ha estat especialment creada per a la CCA Kunsthalle, presenta per primera vegada juntes les obres d'aquests cinc artistes que viuen a Oslo, Brussel·les, Berlín i Boston. Convidats per Are Blytt, els artistes també han tingut l'oportunitat de treballar en els quatre estudis del CCA Andratx com a part del programa d'artistes en residència durant el mes de juny de 2018.


L'objectiu artístic de Lina Vesteix Grønli és la materialització del llenguatge, sovint representada a través de la combinació semiòtica entre escultura i collage. Durant la seva estada al CCA ha treballat fusionant objectes trobats en el seu entorn immediat, principalment el pati exterior del seu estudi i el supermercat local.


Camilla Steinum presenta una sèrie d'escultures compostes per dos llengües que creixen des de la mateixa base, que es corben i es retorcen com si estiguessin tractant de parlar o comunicar-se.


L'obra de Halvor Ronning tradueix elements apropiats de la cultura popular visual en pintures abstractes, dibuixos figuratius i collages. Les obres seleccionades per a l'exposició al CCA uneixen l'ambivalència fonamental tant per al món utòpic de la pintura com per al món fictici idealitzat que es comunica a través de la cultura del mass-media.
Les peces díptiques de Kenneth Alme solen aparèixer compostes per dos llenços que pengen un al costat de l'altre, de mides lleugerament diferents, un de cotó i un altre de lli i que tenen com a base la fragmentació de la història i la informació.


El treball de Are Blytt presenta oracions curtes en negre sobre un fons blanc, totes en majúscules i de la mida de fulles A4 sobre llenços de lli de gran format sense bastidor. Aquestes oracions apareixen com haikus, com ara Either / OR. Inspirat pel llibre de Søren Kierkegaard Enten-Eller de 1843


Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]