MG_Bonart-1280x150p

Notícies

Guanyadors del Premi Young Talent Architecture

Guanyadors del Premi Young Talent Architecture
bonart venècia - 28/06/18
La Fundació Mies van der Rohe anuncia els 4 guanyadors del Premi Young Talent Architecture 2018. La Comissió Europea, la Fundació Mies van der Rohe, el Consell d'Arquitectes d'Europa i l'Associació Europea d'Educació Arquitectònica tenen el plaer d'anunciar els guanyadors del Premi Young Talent Architecture 2018 (YTAA 2018).

Els guanyadors del Young Talent Architecture 2018! YTAA 2018: els 4 guanyadors són Hendrik Brinkmann, Fakultät Gestaltung, Universität der Künste Berlin; JulioGotor Valcárcel, Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Madrid, Universitat Politècnica de Madrid; Matthew Gregorowski, The Cass Facultat d'Arquitectura i Disseny d'Art, Universitat Metropolitana de Londres, Loed Stolte, Bouwkunde, Technische Universiteit Delft.

La cerimònia d'entrega de premis tindrà lloc el 20 de setembre de 2018 al Palazzo Mora de Venècia amb un debat sobre "Espai lliure", Educació i Patrimoni en què participaran els guanyadors juntament amb arquitectes emergents i de reconegut prestigi.La Comissió Europea, la Fundació Mies van der Rohe, el Consell d'Arquitectes d'Europa i l'Associació Europea d'Educació Arquitectònica han anunciat avui els guanyadors del Young Talent Arch Premi a l'itinerari 2018 (YTAA 2018). "És extraordinari descobrir que durant l'Any Europeu del Patrimoni Cultural, els 4 guanyadors del YTAA han treballat amb el tema del patrimoni. L'educació arquitectònica que inclou el patrimoni és essencial pel futur d'Europa i la dicotomia entre patrimoni i contemporaneïtat s'està convertint en una poderosa aliança patrimoni-contemporaneïtat ".

Themis Christophidou, director general de DG EAC." L'ACE està encantat amb els els primers resultats de la nova col·laboració amb el YTAA Donar suport als talents de la pròxima generació és un dels interessos principals de la professió, per mantenir i fomentar el seu paper en el procés de planificació i en la societat ". Georg Pendl, president del Consell d'Europa d'Arquitectes ". El debat crític sobre qüestions de patrimoni i la seva importància per a la configuració de les ciutats d'avui és la clau per dissenyar l'entorn construït demà d'una manera cultural, social i ecològicament sostenible. . Aquests projectes premiats són excel·lents promeses d'una generació de joves arquitectes talentosos que assumeixen la responsabilitat i mostren una bona ciutadania arquitectònica ". Oya Atalay Franck, presidenta de l'Associació Europea d'Educació Arquitectònica.

A la imatge, guanyadors del YTAA 2018.
inclassificablesRevistes_Banner_300x250

Et poden
Interessar
...