FCC-Segell-banner4
Josep Mendiola, a Fundació Cultural Coll Bardolet

Exposicions

Josep Mendiola, a Fundació Cultural Coll Bardolet

bonart valldemossa - 02/07/18
Gif_Viladot_180x180_2Impremta Pages - banner-180x178
La Fundació Cultural Coll Bardolet, carrer Blanquerna 4 de Valldemossa, presenta a partir del 4 de juliol l’exposició Seven Views de l’escultor Josep Mendiola a la Fundació.

Les obres de Josep Mendiola materialitzen l’expressió de les passions a través de la figura humana, fent sortir a la llum el que molts cops queda soterrat sota la pell, l’escorça humana de l’ànima. De fet, la dimensió humana travessa les escultures d’aquest artista a diferents nivells, des del seu procés de treball fins al resultat plàstic de les obres. La voluntat de l’escultor és convertir a l’espectador en el protagonista.

L’exposició constarà d’una sèrie d’obres produïdes per l’artista en els darrers anys. Aquesta inclourà obres de la darrera creació que s’agrupen en torn de la serialització i la pertinença dels materials. Les obres de nova creació tindran la figura humana com a eix vertebrador de l’exposició, ja que aquesta és la línia de treball que du l’artista. Aquestes estan realitzades amb materials com la resina de polièster i fibra de vidre, modelades per aconseguir formes i textures més humanes.

A la imatge, escultura de Josep Mendiola (detall).

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells