banner-elscatala-817x88px
White Summer torna a acolorir l\'estiu amb més de 200 activitats

Notícies

White Summer torna a acolorir l'estiu amb més de 200 activitats

bonart pals - 02/07/18
Banner300x300BONART_BANNER-POSTECTURA-180X180
Del 4 al 26 d'agost tindrà lloc a les Serres de Pals, una nova edició del festival White Summer.
El millor pla per als capvespres i nits estivals de l'Empordà anuncia la seva tornada el 4 d'agost. White Summer, punt de trobada estiuenc imprescindible a la Costa Brava, celebrarà la seva setena edició durant 23 intensos dies convidant als seus visitants a imaginar, crear i somiar. Sota el lema Think Up !, el festival és una crida oberta a elevar-se i vibrar en un espai d'oci i entreteniment on el públic es dóna cita amb la bellesa i la creació en les seves diferents expressions.
"White Summer és 'el' lloc, una cita ineludible de l'estiu a la Costa Brava on totes les persones entre 0 i 99 anys viuran moments màgics. Estarà obert de sis de la tarda a una de la matinada per gaudir de tardes familiars, sabors de tot el món, conferències, performances i espectacles itinerants, innovació, música en directe, titelles i molt més. Els visitants podran evadir-se al vespre en els nou escenaris del festival, entre els quals es troben els cinc escenaris acústics amb música d'arreu del món, com el jazz o la bossa nova, i acabar el dia vivint la màgia de les nits White Summer i les seves llums. Concerts, sessions DJ i zones chill out per divertir-se fins que s'apaga l'última llum", resum des de l'organització, tot i que és complicat recollir en tan sols unes línies l'àmplia i variada proposta de White Summer, capaç de renovar el seu atractiu any rere any i dia rere dia.
En White Summer espai, visitants, creatius, gastronomia i artistes uneixen les seves energies per aconseguir una experiència total i inoblidable capaç de transmetre sensacions i emocions.
"Aquest estiu, el cel serà el nostre aliat. Connectarem el cel i la terra perquè tot aquell que ens visiti trobi en White Summer els camins del desig i les constel·lacions a l'herba de Mas Gelabert. Aquesta edició estarà il·luminada per sorpreses que baixaran de les estrelles per expandir la nostra imaginació i crear l'experiència definitiva", descriu metafòricament Miryam Cuatrecasas, impulsora de White Summer.
El festival, que va tancar l'edició de 2017 amb més de 140.000 visitants i ha estat catalogat com un dels deu festivals més concorreguts d'Espanya segons l'últim informe de Ticketea i Neo Labels, s'ha consolidat com un model únic en la seva espècie i estrena una temporada més anunciant novetats i fent inesperats girs al seu infinit catàleg de moments i activitats per captivar a un públic cada vegada més ampli i fidel. "Mas Gelabert és un espai privilegiat que cada mes d'agost imaginem com un llenç en blanc on fusionar tots els colors en combinacions insòlites i irrepetibles. Estem preparant una experiència d'experiències en el qual tots els perfils podran trobar un espai on compartir, gaudir del nostre ambient festiu i deixar-se portar per aquest encant indescriptible que ens regalen cada jornada els colors del capvespre empordanès", relata Cuatrecasas.

A la imatge, Tatiana Blanqué, comissaria d'art; Miryam Cuatrecases, fundadora del festival i Francesc Viladiu, responsable de la programació cultural, en la presentació de White Summer a Girona.

Et poden
Interessar
...

banner-pablito