BONART-817x68px-Màscara
Visita comentada a \

Notícies

Visita comentada a "El desig de creure" a càrrec de Cèlia del Diego

bonart sant cugat del vallès - 10/07/18
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
El dia 14 de juliol a les 19 h. tindrà lloc al Centre d'Art Maristany de Sant Cugat del Vallès una visita comentada a El desig de creure, a càrrec de Cèlia de Diego, comissària de l'exposició.
Nova oportunitat per endinsar-te a l'exposició El desig de creure. Aquesta vegada de la mà de la seva comissària, Cèlia del Diego. El desig de creure reuneix el treball de set artistes que recorren als recursos de l'il·lusionisme, la màgia, la prestidigitació, l'endevinació o l'operacionisme amb l'objectiu d'analitzar les circumstàncies que envolten la producció d'il·lusions en relació amb la percepció de la realitat i posant el focus en el paper que hi juga la predisposició de l'espectador a creure en uns fets que contradiuen les lleis de la física.
Una exposició organitzada pel M|A|C - Mataró Art Contemporani i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i que reuneix treballs dels artistes: Lúa Coderch, Enric Farrés, Jordi Ferreiro, Christian Jankowski, Julia Montilla, Dani Montlleó i João Onofre.

Et poden
Interessar
...