817x68-cat

Notícies

La nova edició de Tornemi converteix la Casa de Cultura en el 13 rue del Percebe

La nova edició de Tornemi converteix la Casa de Cultura en el 13 rue del Percebe
bonart sant hilari sacalm - 10/07/18
La Casa de Cultura de Sant Hilari Sacalm, plaça del Doctor Gravalosa 4, serà transformada durant els dies 27, 28 i 29 de juliol de 2018 en el 13 rue del Percebe en el marc de la nova edició del Tornemi. Tot per l'amor a l'art de Tornemi Art, entitat que organitza la mostra amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Vila. Durant aquests dies, el poble s'omplirà de música, fotografia, pintura, instal·lacions, taller d'escriptura, poesia, ràdio-relats, cinema a la fresca, activitats infantils, presentacions de llibres i còmics...

El comissari d'aquesta edició del Tornemi, Joan Escolà, ha volgut retre homenatge al dibuixant Francisco Ibáñez i a la seva creació 13 rue del Percebe i, donades les similituds de l'edifici amb el de la Casa de Cultura de Sant Hilari que l'acollirà, reivindicar també la utilització intensiva d'aquest espai municipal per a usos artístics i culturals.

El Tornemi és ja un esdeveniment consolidat que, sense dates fixes però amb periodicitat semi estacional, arriba a la seva dotzena edició. Es tracta d'una trobada festiva d'artistes i escriptors per mostrar el seu treball sobre el tema proposat, intercanviar experiències i compartir emocions. La festa del Tornemi té també per objectiu posar l'art al centre de la vida de Sant Hilari Sacalm.

El tret de sortida d'aquest Tornemi serà el concert de cellos que tindrà lloc el divendres al vespre, just davant l'establiment que elabora el pastisset que dóna anomenada a tot plegat.

A la imatge, teulada de 13 rue del Percebe.
GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)

Et poden
Interessar
...