banner-oro-1280x150

Notícies

El duo argentí Medianeras Murales, nou mural del 12+1

El duo argentí Medianeras Murales, nou mural del 12+1
bonart l'hospitalet de llobregat - 18/07/18
El duo argentí Medianeras Murales ha realitzat el nou mural del projecte 12+1 situat a la sortida del metro de Torrassa, a l’Hospitalet de Llobregat. Aquest mes de juliol, l'obra de Medianeras és la que presideix el mur. L'obra és la representació d'un calçat utilitzat dins d'una caixa de sabates. El calçat usat es troba en l'àmbit d'alguna cosa ja utilitzada, al·ludint el valor atorgat a l'objecte vell o desgastat. Es busca generar un sentiment d ́ estranyesa a l'espectador al revalorar un objecte amb història. A la vegada, una il·lusió de profunditat compon aquest contenidor del calçat, situant-l ́ho com alguna cosa a ser cuidat o manipulat amb atenció.
"Interessava el fet de generar una idea de caixa que des d'un punt de vista és construiria però que des d'un nou angle és deformaria, distorsionant aquesta mateixa idea." En paraules de les artistes. 12+1 és un projecte de la Fundació Contorno Urbano. 12+1 és una galeria d'art a cel obert que es transforma cada mes. Al llarg de l'any són 12 artistes, 12 mesos a 1 mur. Una visió original que qüestiona també la fórmula d'exposar l'art urbà i el lloc d'aquesta creació a la ciutat.
Vanesa Galdeano i Analí Chanquía treballen creant les seves obres des de fa més de 10 anys a l ́espai públic. Van començar produint juntes durant tres anys. Comparteixen les mateixes preocupacions relacionades amb l’espai urbà i l ́art públic. Des de llavors, van crear un projecte unificador, anomenat Medianeras, amb la finalitat d ́ampliar i vincular la producció, tant a escala com conceptualment. Consideren fonamental el fet de traslladar-se, recórrer diferents ciutats i realitzar obres que s ́inscriguin al context urbà amb la seva mirada contemporània. Juntes han treballat a ciutats com Rio de Janeiro (Brasil), Hollbox, (México), Londres, Wiesbaden (Alemania), Covilha (Portugal), Salamanca (España), Madrid, Lisboa, Rosario (Argentina), Buenos Aires, Bangkok (Tailandia). A la imatge, mural de Medianeras Murales.
canal-mnactec-180-180Baner-generic-180x180_

Et poden
Interessar
...

DP_Bonart-1280x150px