FCC-Segell-banner4
Alejandra Caballero a la galeria d\'art Anquins

Exposicions

Alejandra Caballero a la galeria d'art Anquins

bonart reus - 03/11/20
Baner_SantiMoix_Bonart_180x180thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
Del 6 de novembre al 15 de desembre, la Galeria Anquins de Reus presenta l'exposició present d'Alejandra Caballero.
En les pintures figuratives i intimistes d'Alejandra Caballero ( Madrid, 1974) hi ha presències visibles i invisibles (l'espectador i presències que s'intueixen). Els temes són aparentment simples i a la vegada plens de transcendència i significat. Ens parla d'un present congelat, ple d'incerteses, reflexió i estranyesa, en el qual podem trobar ressonàncies de la situació actual.
Tot i un deix de melangia, la delicadesa dels colors, les composicions harmòniques i poètiques ens aporten la interpel·lació".
calma. L'artista juga amb elements simbòlics com les portes i les finestres, llindars entre dues realitats, per on s'entreveu la llum; metafòriques obertures a l'esperança i el futur.
En paraules del crític d'art Ernest Farrés Junyent, "Alejandra Caballero ens ofereix una narració pictòrica d'un moment o situació de solitud, de concentració o de reclusió en un mateix i per commoure'n's acudeix a la representació de personatges i elements compositius que ens empenyen, encara que només sigui per saciar la nostra curiositat, a Alejandra Caballero ha realitzat nombroses exposicions en l'àmbit nacional i internacional. En els darrers anys, la galeria ha presentat la seva obra a Fires internacionals a Alemanya, França, Àustria i els Estats Units amb un gran èxit".
La galeria d'art Anquins ha editat un catàleg digital de l'exposició que es pot descarregar a la web de la galeria: www.anquins.com, on també es poden veure totes les obres que conformen l'exposició. El divendres 6 de novembre tindrà lloc la inauguració presencial. De 17 a 20 h, l'artista estarà a la galeria per tal d'oferir visites personalitzades de l'exposició. No cal cita prèvia, però si respectar l'aforament limitat. El dissabte 7 de novembre, es farà la inauguració digital. A partir de les 11 del matí, Instagram en directe amb l'artista des de la galeria. Per seguir el directe, només cal que us feu seguidors de la galeria a Instagram:@anquinsgallery. L'espai de la galeria és obert al públic sense cita prèvia, de dimarts a divendres, d'11 a 13,30h i de 17 a 20h. i dissabte el matí d'11 a 13,30h.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021