Expo Josep Coll 2022 baner
L’artista catalana Glòria Grau triomfa a Taiwan

Notícies

L’artista catalana Glòria Grau triomfa a Taiwan

bonart calafell - 27/08/18
Nial nou-180x178thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
La pintora de Calafell ha estat guardonada amb el premi especial “Gallery Awards” de la fira Art Revolution Taipei, una de les fires d’art contemporani més importants del món. El guardó inclou disposar d’stand propi a l’edició de 2019 i l’exhibició de la seva obra a les principals galeries d’aquell país asiàtic.

Dues de les obres de la pintora catalana Glòria Grau (Barcelona, 1965), resident amb estudi a Calafell, han estat guardonades amb el premi especial “Gallery Awards” dins de la competició del Gran Premi Internacional d'Artistes 2018 que s’ha celebrat a la Fira Internacional d'Art Contemporani “Art Revolution Taipei”, un dels esdeveniments artístics més importants del món, a la capital de Taiwan.

Les obres guanyadores d'aquest premi especial del jurat han estat seleccionades per un comitè artístic, dins d’un concurs extremadament exigent i competitiu, d’entre les 4.546 presentades per pintors i escultors de 87 països dels cinc continents.

El premi en la categoria “Gallery Awards”, a més del reconeixement a l'art i l'obra d'aquesta pintora calafellenca, consisteix en poder disposar d'un stand propi a la propera Fira de l'any 2019 i també, l’oportunitat de poder exhibir les seves obres a les galeries més prestigioses i importants de Taiwan.

L'any 2017, una directiva de l’Art Revolution Taipei va descobrir l'art de Glòria Grau a través de la pàgina web oficial de l'artista. Meravellada per les obres, s’hi va posar en contacte per proposar-li la participació en aquesta fira asiàtica.

La pintora Glòria Grau ha exhibit en aquesta fira d'art dues obres. La pintura Flower Paths (Camins de Flors), és un acrílic de 160x110 cm i està inspirada en els camps de lavanda de la Provença francesa, les vermelles roselles de Girona, la flor blanca dels ametllers de la serra de Córdoba i els daurats camps de flors de Cànula de la Xina. En aquesta obra l’artista pretén reflexionar i desenvolupar idees i pensaments sobre els camins que escollim per caminar el llarg recorregut de la nostra vida.

L’altra obra Butterfly girl (Noia Papallona), és un oli de 73x100 cm i vol representar-nos la bellesa, la llibertat i la felicitat femenina en l'etapa de la maduresa.

L'art català de Glòria Grau Ruiz ja té una llarga trajectòria en el món asiàtic. El seu èxit va començar l'any 2015 quan el director del Museum of Contemporany Art, ArtPlu, de la ciutat xinesa de Wuxi, es va posar en contacte amb ella després de descobrir les pintures que l'artista compartia a través de fotografies i vídeos a la seva pàgina de Facebook. Impressionat pel seu art, va decidir començar a exhibir les seves obres per diferents galeries de la Xina. Actualment té exposició permanent de les seves obres en el Museum of Contemporary Art, Artplu.

Glòria Grau Ruiz també ha exposat les seves obres a la Xina en la prestigiosa “Shenzhen International Art Fair 2017” i en la “Nanjin International Art Fair” amb gran èxit i acceptació.

A la imatge, "Butterfly girl (Noia Papallona)" (detall), Glòria Grau.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68