Expo Josep Coll 2022 baner
P | Art Eivissa reuneix a cinc artistes internacionals

Exposicions

P | Art Eivissa reuneix a cinc artistes internacionals

bonart eivissa - 28/08/18
Nial nou-180x178Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
Centenars de persones ja han visitat Cracked, l'última exposició de P | Art Eivissa, que continuarà vigent fins al proper 20 de setembre. L'exposició reuneix cinc artistes internacionals que representen "un moviment intern de l'art que està canviant en la forma dels colors que es trenquen per dividir els estereotips i tornar-los visibilitat", segons explica la galerista Patrizia Longarini. La responsable de P | Art concretat que aquests pintors, fotògrafs, escultors i dissenyadors gràfics "beuen d'un nou art una mica temerari, que representa una visió en el moviment, fent referències directament als fluxos ràpids del món actual".

Sens dubte les obres que més atracció han resultat produir són les escultures hiperrealistes de l'escultor coreà Xooang Choi qui exposa per primera vegada a Europa una col·lecció de les seves obres. Choi apel·la a les preocupacions de l'artista sobre la condició humana en la societat. Un artista que crea peces pertorbadores i estimulants que exploren els drets humans. No ha estat estrany veure, durant aquests dies, a alguns visitants observant amb deteniment les seves obres durant diversos minuts. "L'hiperrealisme en els detalls i en l'expressió dels seus rostres aconsegueix hipnotitzar a qui es para a mirar, és una cosa magnètic", assevera Longarini.

El pintor René Álvarez Mäkelä (Palma, 1989)  presenta a la galeria algunes obres de gran format. Aquest artista mallorquí s'ha convertit, gràcies a Instagram, en l'artista dels famosos, mantenint la seva base en una antiga carnisseria del barri de Santa Catalina des d'on s'ha mogut per a pintar en les mansions de les celebrities més importants del món, com la estrella de futbol americà Cam Newton, la model Cara Delevingne o l'esportista Jorge Lorenzo i, fins i tot, a l'hospital de la fundació Raising Malawi, impulsada per Madonna.

Per la seva banda el fotògraf i artista visual Léo Caillard (París, 1985), ha ampliat la seva presència en aquesta exposició que fa a la inauguració, sumant a les seves fotografies l'escultura Hipster Farnese, feta íntegrament en bronze. Caillard proposa en la seva obra jugar amb el temps, en un constant anacronisme que balla entre els diferents períodes artístics. En les seves fotografies, escultures clàssiques irrompen al segle XXI reinterpretant en clau actual. Sorpresa, humor i una filosofia que mira al passat per representar al futur fent un balanç entre dues èpoques, són els senyals d'identitat de l'artista.

L'artista espanyol Eduardo Romaguera (València, 1976) ens presenta la seva sèrie "City", amb la qual interpreta l'evolució a alta velocitat de la ciutat. En aquesta mostra Romaguera reflecteix una ciutat on es fa difícil reconèixer els llocs als quals estàvem acostumats. L'artista valencià pertany a la generació Artfleuve, i ha exposat en diferents països com Argentina, Bolívia, França, Itàlia, Portugal, Suècia, Alemanya, Espanya i Estats Units.

Andoni Beristain (Zumarraga, 1989) és director d'art, dissenyador gràfic, fotògraf i editor cofundador de Moda Magazine. Un artista polifacètic que es basa en un compendi de color, humor i intel·ligència combinats amb una estètica ben polida. Beristain conjuga el seu talent com a fotògraf amb el disseny gràfic per crear imatges brillants, impactants i addictives. En els seus projectes personals intenta fer reflexionar a l'espectador, ja sigui per remoure consciències o, simplement, per provocar rialles.

P | Art Eivissa contínua, amb aquesta exposició en la línia de convertir Eivissa en un lloc atractiu per als artistes més importants de l'actual panorama artístic mundial. "Volem col·locar a l'illa al mapa de l'art on ja figuren ciutats com Londres, Milà o Nova York i per això des de la nostra galeria portem mesos fent un gran esforç que, per sort, està rebent el suport de tota la societat eivissenca, el que ens motiva a seguir treballant en la mateixa línia ", apunta Longarini qui recorda que" l'art és una inversió molt important que, a més de realització personal, pot comportar un gran rendiment econòmic a mig i llarg termini ". En aquest sentit, des de la galeria asseguren que s'han venut diverses obres d'aquesta exposició que, a més ha servit perquè hi hagi clients que s'interessin en més peces dels artistes expositors.

A la imatge, obra de l'escultor coreano Xooang Choi.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021